Weet je wat nu zo jammer is?

Een gezellig feestje met live muziek, waar een drankje kan worden gehaald aan de bar. Niks mis mee, maar zo jammer dat halverwege het evenement het bier op is en wordt vervangen door een totaal ander merk.

Plotseling te veel zuipers kan, maar het begint al bij het bestellen aan de bar van een drankje. Gewoon twee Cola Zero. Tussen de vuile glazen viste de bediening nog twee schone glazen en vulde ze. Geen alstublieft of ander begeleidend woordje. Ze stonden verloren voor mijn neus. De jongeman had collega’s genoeg om zich heen om zelf niet al te druk te hoeven zijn.

De tafels waren gezellig gevuld met lege glazen, die meer en meer aanvulling kregen. Iemand om ze op te halen was er blijkbaar niet en dus werd er gestapeld door de gasten.

Het beloofde hapje bleef uit en bleek achteraf tegen het sluiten van het evenement te zijn geserveerd.

Had even gebeld, dan had ik vooraf over de schouders mee kunnen kijken en dat had hoopjes irritatie kunnen voorkomen. Dan had het excuus niet hoeven zijn ‘we hebben personeels tekort’ en deze mensen waren nog niet ingewerkt. Want ze waren gewoon slecht  geinstrueerd en werden niet begeleid.

Bel mij, 026 364 37 61, voor evenementenbegeleiding, dat voorkomt evenementen irritatie en zorgt er voor dat je als opdrachtgever kunt genieten van je evenement.

Jos de Geest
Evenementbegeleiding en organisatie | Promotie

IJssellaan 17/1, 6826 DE Arnhem
Telefoon       026 364 37 61
E-mail           info@josdegeest.nl
Website        www.josdegeest.nl

Dit bericht is geplaatst in evenementen, Horeca. Bookmark de permalink.