Weet u waarom een eventbegeleider best handig is?

Omdat u regelmatig ondervindt dat een verzorger van uw event van een verkopertje de opdracht aanneemt, een prijsje uit de standaard lijst haalt, deze digitaal aan u toestuurt met het verzoek om deze digitaal te accorderen. Uw opmerkingen gaan digitaal en de reacties daarop ook. Heeft het verkopertje de opdracht binnen, dan werpt hij/zij deze over de schutting naar de afdeling horeca en als u mazel heeft, ook nog naar een techneut.

Geen vragen en geen gezeur voor het verkopertje en op naar het plaats vinden van uw event.

Tijdens het event was er geen beloofde decafé en was de suiker al snel op. Het was een warme middag dus het platte water was ook snel op. De horecamedewerker wist niet wat plat water was, dus het duurde even voor Google vertaling het had doorgegeven. Het water zonder bubbels wordt gebracht en u werd vertelt: als u maar weet dat dit een meerprijs wordt. Want het stond niet op de bon.

Eigenlijk werpen aanbieders van events steeds vaker problemen op door onkunde en het weglaten van een evenementbegeleider/eventmanager. Deze persoon is geen aanvulling maar een meerwaarde in de organisaties en daarmee ook in de gastvrijheid. De eventbegeleider/eventmanager is ook niet een afgestudeerde van het ROC, het is iemand met ervaring van schoonmaken tot horeca en assisteren bij organiseren.

Eventbegeleiding is niet in de aanbieding, maar ik kan u van dienst zijn.

Door…
Jos de Geest, ervaren in…
Event begeleiding en organisatie | Organiseren | PR | Communicatie | 
E-mail      info@josdegeest.nl
Telefoon  026 364 37 61

Dit bericht is geplaatst in PR-Promotie. Bookmark de permalink.